Hemnet är appen för dig som ska sälja eller letar boende

white single story houses beside body of water
Photo by Frans van Heerden on Pexels.com

Oavsett om du letar en ny bostad eller tänker sälja så är Hemnet den perfekta appen för dig. Med sina 60 miljoner besökare i månaden så har de störst trafik i Sverige. Varje år publiceras här 200 000 stycken bostadsannonser.

white wooden cupboards
Photo by Mark McCammon on Pexels.com

Hemnet erbjuder bostäder till salu, kommande bostäder, slutpriser samt att du kan bevaka sökningar i alla områden i Sverige. nFör att få ut det mesta av hemnet så är det bäst att skapa ett konto. Då kan du spara dina favoritbostäder, Få notiser när en budgivning börjat och bevaka dina sökningar.

modern bathroom interior with freestanding tub
Photo by Max Vakhtbovych on Pexels.com

Gör nekelt speciktika sökningaer genom att välj vart i landet du letar bostad. Om det är lägenhet, villa, radhus, gårdar, tomt eller nyproduktion. Förutom att du kan se bostäder tillsalu så kan du också se kommande objekt och sålda bostäder.

modern style bedroom
Photo by Engin Akyurt on Pexels.com

Du kan också anpassa sökningen på antal rum, kvadratmeter och pris, så att du an kolla på det som faktiskt passar dig. Lägg till extra saker du söker som balkong, havsnära eller hiss tillexempelt.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.