GARMIN LILY  är en perfekt feminin smartwatch för aktiva och trendiga

Garmin Lily är en smartwatch med allt jag som kvinna önskar mig. Liten, smart och snygg för alla som har en aktiv och hälsosam livsstil. Passar lika bra på jobbet, gymmet eller till festen, en riktig dröm klocka.

Youtube-klipp om Garmin Lily

Tjej testar Garmin Lily

Tur att det finns en tjej här på appar.se så att vi kan ta fram en artikel om den bästa dam smartklockan. Jag testade mig igenom hela Elgigatens utbud av smartwatch och jag fastnade för Garmin Lily . Önskar jag kunde säga att de var för alla funktioner bara, men när de kommer till klockor så är jag kinkig i designen eftersom jag bär den jämt och den måste passa min stil. Ville absolut inte ha en stor och klumpig och samtidigt så vill jag inte bara ha en stegräknare, utan vill ha alla funktioner av en smartwatch. När jag såg Garmin Lily vart jag såld. Den är lite och nätt så den passar perfekt på min handled. Det vita armbandet och gudliga uret matchar min förlovningsring. Vilket faktiskt var lite av ett krav då jag alltid bär de två tillsammans och hela tiden.

Garmin
Bild: Garmin

Liten men kraftfull

Lily Garmin har en otroligt liten boetta på 34mm har en vackert mönstrad lins. Du kan ändra stil på den enkelt genom att byta ut armbandet till en sportig look med silikonarmband eller en klassisk stil med läderarmband. Genom att vrida på handleden eller trycka på klockans skärm tänds displayen. Här kan du kolla allt från tid, datum, steg, puls och notiser samt mycket mer. Den visar också e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibla smartphones. Du kan till och med svara på SMS i klockan om du använder en Android. Ladda också ner appen Garmin Connect för att få en detaljerad överblick och komma åt alla funktioner.

Puls och stressregistrering

Med Body Battery kan du mäta kroppens energinivåer för att se när det är bäst tid för dig att vila eller träna. Klockan mäter din puls vid handleden och den gör också stressregistrering över din dag. Använd appen Garmin Connect för att ha koll på din menstruationscykel eller graviditet. Ställ in påminnelse om att dricka vatten och logga hur många glas du dricker.

Helhetsbild av sömnen

Se hur du andas under dagen, i sömnen och under andningsövningar samt yogaaktiviteter. Pulse Ox-sensorn i klockan göra stickprov på blodets syremättnad när som helst under dagen eller under en del av natten medan du sover, för att se hur väl kroppen tar upp syre. Få en helhetsbild av hur du sover med en sammanställning över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn och andningsdata.

Garmin
Bild: Garmin

Hälsa och träning

När Garmin Lily och telefonen är kopplade kan du skicka ett assistanslarm med din realtidsplats till utvalda kontakter. Synkronisera med appen Garmin Connect och se all hälso- och träningsinformation på ett och samma ställe. Se statistik och följ dina mål i appen för att lättare leva hälsosamt. När du är ute mäter Lily steg och förbrända kalorier samt intensiva minuter. Få ut mer tillförlitliga resultat genom att ställa in vilken typ av träning du utför. Exempelvis:  yoga, pilates, konditionsträning, avslappnande andning, styrketräning. Garmin Lily är gjord för att bäras hela tiden. Den är vattentålig och du kan både duscha och simma med den. Håll också enkelt igång längre med en batteritid på upp till 5 dagar i smartwatchläget.

Garmins funktioner

 • Energiövervakning med Body Battery
 • Pulsmätning vid handleden
 • Stressregistrering
 • Mensregistrering
 • Vätskekontroll
 • Andningsregistrering
 • Pulse Ox-Sensor
 • Avslappnande andning
 • Avancerad sömnregistrering
 • Smartaviseringar
 • Säkerhets- och spårningsfunktioner
 • Kalendervy
 • Morgonrapport
 • Synkronisera med Garmin Connect
 • Träningsmätning
 • Sportappar
 • Uppkopplad GPS
Garmin
Bild: Garmin

Jag har haft Garmin Lily i en månad

Har haft min Garmin Lily nu i en månad och jag är riktigt nöjd. Den passar perfekt och känns inte alls att ha på sig. Batteriet håller i dagar vilket är otroligt skönt. Snygg är den också, fått så många komplimanger för den. Det är så praktiskt att inte behöva ha mobilen på sig hela tiden för med klockan så ser jag ändå när någon skriver, notiser eller ringer. Gillar verkligen att se kalendern som ett schema i klockan, blir som en to-do-list. Använder också appen dagligen för att se hur jag sovit, kolla pulsen och se över min träning, vilket är lite beroendeframkallande att följa.

Garmin
Bild: Garmin

Den är otroligt enkel att använda och fungerar jättebra tillsammans med min Samsung Galaxy Z Flip 3 och Marshall Minor III hörlurar. Har aldrig känt mig så uppkopplad som nu, jag svarar i klockan och tar bara upp mina hörlurar och börjar prata. Otroligt skönt att slippa ha telefonen precis bredvid mig hela tiden!

Ladda ner appen Garmin Connect

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.