Apple Vision Pro lägger till en ny dimension i din verklighet.

Apple Vision Pro är ett nytt sätt att uppleva dina favorit appar, se dina minnen, umgås virtuellt och tar din underhållning till en ny nivå!

Förstärkt verklighet

Se dina favorit appar framför dig när det integreras med verkligheten du är i. Med Apple Vision Pro ser, låter och känns det som att det är fysiskt där. Det fundamental med AR-glasögonen är att du inte längredu blir isolerad från omvärden av en skärm. Utan istället sammansmälter tekniken med verkligheten. Du navigerar genom att använda dina ögon, handrörelser och anävnder din röst för att styra Apple Vision Pro.

Apple Vision Pro introduktion

Appar få en ny dimmesnin när de läggs över som ett filter framför det du skulle ha sett utan Apple Vision Pro. Den har Apples första 3D kamera vilket gör att du kan se dina bilder och filmer med ett helt nytt djup. Du kan också expandera din verklighet genom att skapa olika miljöer för att slappna av eller meditation. Med både ljud och bild kan du få en helt ny upplevelse så att det känns som att du är på bio när du ser på film. Är också perfekt för att spela dina favorit spel på en enorm skärm med makalöst ljud.

Kolla på testet av Apple Vison Pro av Wall Street Journal

Med Apple Vison Pro skapar du också enkelt en ny och inspireande arbetsplats som du lätt navigerar i. Exempelvis kan du se alla öppna flikar på samma gång framför dig. Här kan du också ha flera saker öppna samtidigt som FaceTime och en presentation, vilket gör ditt arbete mycket smidigare.

Det sägs att den ska lanseras i början av nästa år och kommer kosta 3500 dollar. Se på filmklippen för att uppleva hur cool den nya tekniken i Appel Vison Pro är!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.