Too good to go – få utsökt mat med gott samvete!

white and pink doughnut on white box
Photo by cottonbro on Pexels.com

Too good to go låter dig få smaskig mat både billigt och miljövänligt. Vilken underbara kombination! Appen Too good to go har redan över 30 miljoner använder och har räddat 59 miljoner måltider. Hjälp till du också!

Appen Too Good To Go låter användarna enkelt se måltider, bakverk och mat som kan räddas i närheten av där man är. De samarbetar med restauranger, hotell och caféer så att de ska kunna minska matsvinnet. Och vi andra få fantastiskt fin mat till ett sänkt pris och gott samvete. Too Good Too Goo ger också företagen positiv marknadsföring och vem vet, du kanske hittar ett nytt favoritställe?

En likande app som är etablerad är Karma och främsta skillnaden är att de säljer måltider/bakverk. Till exemplet 1 kardemummabulle eller 1 Ceasar sallad. Med Too Good Too Goo får du en hel kasse fylld med överskottmat. Så det blir som en present till dig själv, eller någon annan. När du öppnar blir det en överraskning!

Tack vare att de är en matkasse kan också mycket mer mat komma till användning. Too Good To Go gör sitt yttersta utöver sin app också och är drivande i Matsvinsfrågan. Testa Too Good To Go själv och se om du hittar något kul till helgen! Och visst smakar gott samvete också lite bättre?

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.