Barbie Dreamhouse följ med den ikoniska dockan på äventyr!

barbie spel
barbie spel

För alla som älskar världens mest kända docka finns äventyrs spelet Barbie Dreamhouse. Simulera ett fantastiskt liv med mode, design, coola vänner och dela mumsiga recept på BarbieGlam!

spelet barbie dreamhouse

Design och Mode

Flytta in i Barbies drömhus och styla och dekorera varje rum! Bara din kreativitet sätter gränser, du kan dekorera, tapetsera och gör villan din. Fashonistan Barbie har såklart en stor och glamorösa garderob där du kan leka fritt. Behöver du smakråd? Fråga Nikki om moderådgivning. Styla Barbie i massa trendiga utstyrslar, allt från vackra klänningar till mysig pyjamas.

spelet barbie dreamhouse

Att göra i Barbie Dreamhouse

  • Hjälp Barbie att designa varje rum med underbara tapeter och bländande dekorationer. Gör det till ditt eget drömhus.
  • Möt hennes bästa vänner Roberts, Renee, Daisy, Teresa, Nikki och Ken. Plus Barbies systrar, Skipper, Stacie och Chelsea samt hennes föräldrar är med på äventyret.
  • Det finns så många läckra recept att laga. Baka tillsammans med Skipper och lägg upp dina läckra recept på BarbieGram för alla att se.
  • Klä upp dig i vackra klänningar eller klä dig i pyjamas, det finns en outfit för alla. Fråga Nikki om några råd om mode för att ha den coolaste outfiten.
  • Det finns en frisersalong i Dreamhouse och du kan designa massor av olika frisyrer! Gör en makeover tillsammans med Teresa och kolla in alla coola tillbehör du kan lägga till ditt nya utseende.
  • Dags för lite PAMPING Ta ut den rosa cabriolet och kolla in Malibu Nail Spa! Ta med Renee och gör det till en tjejdag.
  • Åk till Malibu med Chelsea och Stacie och avgör vem som är den ultimata surfmästaren i ett fantastiskt minispel. Du kan också koppla av vid Dreamhouse -poolen medan Ken håller en av sina legendariska poolpartier.
spelet barbie dreamhouse

Lev livet i Lyx

Lär känna Barbies allra bästa vänner, den sportiga Renee, DJ Daisy och modedesignern Nikki. Möt hennes älskade systrar Skipper, Chelsea och Stacie. Sist men inte minst träffa hennes stora kärlek Ken! I drömhuset så finns det massa att göra. Ha super häftiga pool partyn, baka med systern Skipper och gosa med hundvalparna. Eller varför inte utforska Malibu för massa spännande aktiviteter. I drömhuset är allting möjligt och du kommer tas med på ett underbart äventyr tillsammans med blondinen Barbie!

Ladda ner till Iphone
Ladda ner till Iphone
Ladda ner till Android
Ladda ner till Android

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.