Samsung Galaxy Unpacked på under 8 minuter

Samsungs har nu lanserat nästa generations hopfällbara mobiltelefoner Z Fold 5 och Z Flip 5. Förutom det presenterades också Watch 6 och Tab S9 på Galaxy Unpacked 2023.

För första gången var Galaxy Unpacked i Samsungs hemstad Seoul i Sydkorea. Det jag såg mest fram emot att se var såklart Z Flip 5 eftersom jag har föregångaren. Z Flip 5 kommer med större front skärm med fler funktioner för widgets och en avancerad kamera på framsidan. Z Fold 5 kommer med en Snapdragon 8 Gen 2 processor med upp till 12GB av RAM samt 1 terabyte av lagringsutrymme. Den är också smalare och ljusare samt med stöd för S-Pen

De två nya klockorna som presenterades är Samsung Galaxy Watch 6 och Samsung Galaxy Watch 6 Classic. De laserade också tre nya Tabs i Galaxy Tab S9 Series med Tab S9, Tab S9+ och Tab S9 Ultra. Titta på Youtube klippet ovanför för att se höjdpunkterna från Samsung Galaxy Unpacked på under 8 minuter.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.