Parkamo samlar alla p-appar på ett ställe

red volvo parked on parking lot
Photo by Erik Mclean on Pexels.com

En parkerings app här, en annan där och en tredje på jobbet, parkamo låter dig ha allt på en plats. Parkamo fungera som dina andra parkerings appar. Det är enkelt att använda. Skapa ett konto, välj vilken bil du har och vart du ska parkera samt hur länge. Du kan starta och stoppa parkeringen som du önskar. Sen kan du också jämföra de olika leverantörernas priser och parkamo tar ingen egen extra avgift.

Anslutna parkerings appar till Parkamo är EasyPark, MobilPark och Parkster samt ParkNow. Denna app kan stoltsera med att ha bäst täckning av parkeringar och flest parkeringsplatser i Sverige. Den fungerar också väldigt bra i många olika storstäder i Europa som Berlin, Oslo, Helsingfors, Köpenhamn och Milano. I Parkamo kan du också hyra ut din parkeringsplats när du inte använder den. Perfekt om du bor nära en populär tågstation eller centralt. Fungerar på samma sätt som att hyra ut en lägenhet eller bil. Parkamo sköter all betalningen/utbetalningen till användarens konto.

Parkamo är värdensförsta Gröna Parking. Du kan också själv parkera på någon av deras Green Parking på utvalda platser. Slutligen, varje gång Parkamo används så sponsrar de projekt för klimatkompensering. Vilket är såklart är toppen!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.