Youtube Premium annonsfritt, offline och lyssna i bakgrunden

positive woman using earphones and laptop at home during free time
Photo by Vlada Karpovich on Pexels.com

Med Youtube Premium slipper du annonser, spela upp videos i bakgrunden och ladda ner offline. Du kan testa en gratis provperiod och efter det kostar det 119kr/månad.

pexels-photo.jpg
Photo by freestocks.org on Pexels.com

Jag älskar Youtube, använder det för jobbet, olika intressen till underhållning. Men reklamen är ingen höjdare. Så om du är som jag är en flitig användare av appen är Youtube Premium nått för dig också. Om ni är flera i hushållet som vill ha premium finns det förmånligt pris med deras abonnemang för familj. Det finns också ett rabatterat abonnemang för studenter, där du årligen måste verifiera att du kvalificerar för det.

  • Youtube Premium kostar 119kr/månaden
  • Familj (5 enheter) kostar 179kr/månaden
  • Student koster 69kr/månaden
black marshall headphones
Photo by Karol D on Pexels.com

Med Youtube Premium kan du se videos utan annonser, så att du ostört kan se på dina favorit videos. Du kan också låsa skärmen och fortsätta använda andra appar under tiden. Jag gillar den funktionen bäst, för det är något som innan har stört mig. Om du vill kan du också ladda ner innehåll och se på tillexempelt bär du flyger eller på väg hem från jobbet. Med Youtube Premium kan du också lyssna utan avbrott på musik i deras app Youtube Music.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.