SchoolSoft – få koll på ditt schema, läxor och prov

woman in orange long sleeve shirt holding white tablet computer
Photo by Max Fischer on Pexels.com

Ladda ner appen SchoolSoft för att se schema, kalender, frånvaro och se notiser som meddelanden. Perfekt för dig som som jobbar på skolan, eleverna och vårdnadshavare.

SchoolSoft är en helhetslösning som samlar administration och kommunikation på en och samma plats. Det underlättar för lärare, skolledare, föräldrar och eleverna på skolan. Genom att ladda ner appen så kommer ni alla enkelt och smidigt alltid ha tillgång till SchoolSoft. Innan du loggar in i appen så behöver du tillåta det genom att gå in i webbläsaren.

För dig som är lärare och använder SchoolSoft kommer det underlätta dit arbete då allt är samlat på en plats. Det gör att du kommer kunna spara tid och energi så du i första hand kan fokusera på de absolut viktigaste, utbildningen. Idag är det uppskattat av många föräldrar att få en bra och tydlig inblick i sina barns skolgång. Förutom att inkludera vårdnadshavare med SchoolSoft så kommer de också själva kunna ha en bra dialog med sina barns lärare.

Eleverna som använder appen kommer få bättre struktur och kontroll över hur de ligger till i skolan. Här finns deras kalender och scheman så de lätt kan se hur dagarna kommer se ut. På ämnessidorna finns också all viktig information som eleverna kan ta del av. Till exemplet läxor, prov och planering för eleverna. SchoolSoft är ett riktigt bra verktyg för allt som rör skolgången. Du kan ladda nr appen här under så du alltid har den med dig i mobilen!

https://apps.apple.com/se/app/schoolsoft/id922415941

https://play.google.com/store/apps/details?id=se.schoolsoft.android&hl=sv&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.