Här är apparna för att få ut det mesta av det sista av sommaren!

tender traveling woman on board of sailing yacht
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com


Sommaren börja lida mot sitt slut. För att se till att du får ut det mesta av den sista sommar solen så kommer en lista av de bästa apparna att skaffa!

Resa

Se till att ta dig runt enkelt och bekvämt! Skaffa E.ON Drive så du han ladda din el-bil enkelt. Med Parkamo så du slipper krångla med massa olika parkerings-appar. För dig som snabbt vil ta dig fram utan bil i city så är el-scooter de skönaste sättet att glida från plats till plats.

Nöjen och aktivitet

Ladda ner Let´s Deal för att hitta grymma erbjudanden på bland annat hotell, produkter, restauranger och andra aktiviteter. Ska du till Liseberg så är deras app för att stå i virtuella köer till attraktioner och ha koll på allt i nöjesparken ett måste. Skaffa Foodora så du kan njuta av mat utan att behöva ta dig någonstans eller laga maten. Sätt lite guldkant på tillvaron!

Underhållning

Se till att koppla av ordentligt för att behålla sommar känslan lite till. BookBeat är perfekt för dig som älskar böcker och vill lyssna på en bra bok oavsett vart du är. Sen Disney la sig till med Star på sin streamingtjänst så finns det hur mycket som helst att upptäcka inom filmer och serier. Se till att skaffa ett roligt spel att fördriva tiden med, som tillexempelt Minion Rush!

Här var lite tips på appar som är riktigt bra att ha just nu. Berätta gärna om vilka appar ni har haft mest användning för i sommar!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.