Apparna alla med bil behöver ha i sitt liv

woman sitting in vehicle
Photo by Cleyton Ewerton on Pexels.com

Här kommer tips på grymma appar för alla oss bilägare som kommer förenkla din vardag. Visst är det något underbart med när teknik gör livet lättare för oss? Och det är exakt vad de här apparna gör!


CarPay

När du använder CarPay slipper du använda ditt vanliga betalkort och kan betala direkt i appen när du tankar på Tanka samt att du får kvittot digitalt. Du loggar enkelt in med ditt Bank-ID och vi platstjänst känner den av vid vilken station du är. Välj sedan vilken pump du vill tank ifrån och börja fylla på bilen med energi. Sen avslutar du. Lätt som en plätt! En grej till. Extra bra priser får man också när man tankar och tvättar samt bonus desto mer du använder CarPay.


E.ON Drive

Du behöver bara registrerar dig på E.ONs hemsida och kan använde det kontot för alla deras och samarbetspartners laddstationer. Via deras karta får du en snabb överblick över var de finns och vilka som är tillgängliga. Statusen på laddplatserna visar vilka som du kan använda, är upptagna eller är ur drift. Så du slipper åka runt och leta i onödan! Här ser du också vilka priser som gäller just nu och kan se hur laddningen går även om du inte är vid bilen.


Glimra

I appen Glimra kan du hitta din närmaste station med deras karta och snabbt komma igång. Du styr sedan hela tvätt processen direkt i din mobiltelefon. Här kan du starta och stoppa din tvätt när du vill, så du slipper betala för mer än du behöver. För att komma igång behöver du ladda ner appen till din telefon och registrera dig samt lägga till ett betalkort. Efter det är det bara upp en station att köra till och välja vilket bås du använder på stationen. Du kan också lägga till ett maxbelopp du vill tvätta för. För en vanlig bil kostar en biltvätt mellan 75 till 125 kronor och tar cirka 10 minuter.


Flytta Bilen

I appen kan du enkelt se när det är städdagar och ställa in när du vill bli påmind, så du slipper tänka på det. Flytta bilen täcker samtliga gator i Stockholm inklusive Solna och Sundbyberg men funderar också i Göteborg och Malmö. Du kan på ett enkelt se allt i appen och se hur mång timmar de är kvar tills nästa städdag. Här får man en push-notis när det är dags att flytta bilen. Slipp också fundera på om det är udda eller ojämna veckor, appen har koll åt sig. Du kan också dela informationen med andra som också använder bilen. Toppen app för alla med bil!


Biltema

I Biltemas app kan du hitta reservdelar till din bil genom att bara fylla i ditt registreringsnummer, märke och typ. Här hittar du allt du behöver till din bil som bilbelysning, reservdelar, biltillbehör, bilverktyg, elsystem, fordonsbatterier, lasta/dra och styling. Andra kategorier att utforska är MC, cykel och elcykel, båt, fritid, hem, kontor/multimedia, bygg, bilvård och verktyg. När du köpt saker sen i appen kan du sen åka till närmaste biltema och hämta det du handlat utan att behöva gå runt och leta i butiken. Både praktiskt och smidigt att använda sig av.


Parkamo

En parkerings app här, en annan där och en tredje på jobbet, parkamo låter dig ha allt på en plats. Parkamo fungera som dina andra parkerings appar. Det är enkelt att använda. Skapa ett konto, välj vilken bil du har och vart du ska parkera samt hur länge. Du kan starta och stoppa parkeringen som du önskar. Sen kan du också jämföra de olika leverantörernas priser och parkamo tar ingen egen extra avgift.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.