Todoist gör att du slipper stressa och effektiviserar din vardag

woman in white shirt showing frustration
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Todoist är en app som hjälper dig att bli mer effektiv. Med appen slipper du ha allt i huvudet. I Todoist kan du samla dina åtaganden på samma ställe.

Kolla på filmen om Todoist

Med Todoist kan du organisera din ”att göra lista” du kan exempelvis fylla i vilken dag uppgiften ska utföras och du kan ha olika prioriteringsnivåer för dina uppgifter. Appen Todoist ger dig en bra överblick på vad som ska göras och när och hur du ska prioritera.

Planera och organisera samt samarbeta bättre
Planera och organisera samt samarbeta bättre

Organisera dina uppgifter

Todoist ger dig en överblick på vad som behöver göras och när. Appen hjälper dig att komma ihåg deadlines och förfallodatum. Samla dina åtaganden på samma ställe och slipp ha allt du behöver göra i huvudet. Här kan du enkelt organisera, planera och samarbeta med andra för att få saker gjort. Du kan prioritera dina uppgifter med hjälp av olika prioriteringsnivåer och fylla i när de olika uppgifterna ska utföras. Har du återkommande uppgifter som du vill ska utföras så kan du lägga till uppgifter i appen. Exempelvis att vattna blommorna varje fredag.

Följ dina framsteg
Följ dina framsteg

Synkronisera med anda enheter

Todoist kan hjälpa dig att få en bra ordning både i jobbet och på fritiden. Det går också att använda appen för alla dina enheter och även sykroniserara dem med varandra. Du kan också integrera andra verktyg exempelvis Gmail och Google kalender. Med anslagstavlan kan du organisera och visualisera dina projekt. Du samarbeta med andra personer i olika projekt och delegera uppgifter till andra. Dela innehåll till exempelvis dina vänner, familj eller kollegor, för att lättare samarbeta. I appen kan du följa de framsteg du gör i samband med att du utför dina åtaganden

Minska stressen genom att samla allt på samma ställe
Minska stressen genom att samla allt på samma ställe

Funktioner i appen Todoist:

  • Organisera, planera och samarbeta
  • Allt på ett ställe
  • Skapa olika prioriteringsnivåer
  • Synkronisera till flera olika enheter
  • Dela uppgifter till andra
  • Organisera olika projekt
  • Visualisera projekt med anslagstavla
  • Följ dina dramsteg i appen
art notebook office pencil
Photo by Tara Winstead on Pexels.com

Minska stressen

Genom att samla allt i apen Todolíst slipper du gå runt och undra om du har glömt eller missat något som exempelvis en deadline. I dagens samhälle där allt går fort och du utsätts för mycket information är det omöjligt att ha allt i huvudet. Med Todoist slipper du ha allt i huvudet. Genom att du får en överskådlig bild av dina uppgifter och uppgifterna har olika prioriteringar kan Todoist hjälpa dig att få en mer effektiv vardag med mindre stress. Gör som miljontals andra och använd Todoist för att minska stress och få en mer strukturerad vardag.

https://apps.apple.com/se/app/todoist-to-do-list-planner/id572688855

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.todoist&hl=sv&gl=US

1 trackback/pingback

  1. Riktigt bra appar som jag använder hela tiden - Appar.se

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.