Vi har listat de bästa apparna för att du ska kunna njuta av hösten

woman in brown coat
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Här har vi samlat våra tips på appar som kan vara bra att ha nu när hösten är här. På hösten är det skönt att krypa upp i soffan och lyssna på en bok eller se en ny serie. Nedan finner du tips på just sådana appar men även tips på hur du kan slippa att hamna i ekorrhjulet. Njut av hösten med dessa appar!


Netflix

Nu när hösten är här är det mysigt att kolla på en film eller en serie. Netflix är den största streamingtjänsten för filmer och serier. På Netflix finner du alltid något att titta på här finns alla genrer som drama, komedi, skräck och romantik. Kryp upp i soffan och titta på Netflix. I september så släpps den nya versionen på den på 90 – talet så populära filmen Vinterviken. Eller varför inte börja följa en ny serie som Young Royals eller Snabba Cash.

person holding white and yellow ceramic mug
Photo by Tima Miroshnichenko on Pexels.com

Bruce

Kom igång med träningen med hjälp av Bruce. Med Bruce kan du både gymma, simma, spela padel eller testa någon annan träningsform. Bruce ger dig möjligheten att variera din träning. Med Bruce kommer du igång med träningen nu efter sommaren. Finns just nu bara i storstäderna, förhoppningsvis är det snart tillgängligt på fler orter i Sverige.

man in black polo shirt holding tennis racket
Photo by cottonbro on Pexels.com

BookBeat

Kryp upp i soffan med en kopp kaffe eller te och lyssna på en ljudbok. BookBeat ger dig tillgång till tusentals ljudböcker och e-böcker. Varför inte lyssna på en bra bok under höstpromenaden eller när du är på väg till eller från arbetet. På BookBeat kan du lyssna eller läsa Camilla Läckbergs senaste bok eller boken om Esmeralda, Hon Hette Esmeralda eller den populära boken Där kräftorna sjunger och många andra böcker.

young satisfied woman in headphones with fresh red leaf listening to music with pleasure while lounging in autumn park
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Insight Timer

Nu efter semestern är vi tillbaka i ekorrhjulet och många har fullt upp med exempelvis jobb, skola, möten, hämta och lämna på förskola och diverse aktiviteter. När vardagen går i ett högt tempo är det extra viktigt med medveten närvaro och att varva ner. Ladda ner appen Insight Timer för att minska stress och för att vara mer i nuet.


GoodOnes

Är du trött på att vara singel och vill träffa den rätte nu till hösten. Ladda ner appen GoodOnes för att prata med nya trevliga människor och gå på spännande dejter. Till skillnad från andra dejtingappar så behöver användare av GoodOnes legitimera sig med BankID vilket leder till att det bland annat inte finns fejkade profiler.

goodones
dejting appen goodones använder bankid

MARVEL Future Revolution

Rensa hjärnan och spela ett spel och samtidigt fly in i fantasins värld. Ladda ner Marvel Future Revuoltion och bli en superhjälte för en stund.

Bild: MARVEL

TheFork Resturants

Testa nya restauranger i höst. Med appen TheFork får du både inspiration och tips på olika restauranger. Dessutom får du ta del av erbjudanden på upp till 50 % rabatt på maten på flera restauranger.

woman holding wine glass selective focus photography
Photo by Elina Sazonova on Pexels.com

Hello Fresh

Lagar du alltid samma rätter? Behöver du inspiration till middagar och till dina matlådor ladda då ner appen Hello Fresh. Med Hello Fresh får du mat till middagarna levererade hem till dörren med goda och fräscha recept. Spara tid på att slippa gå till affären och handla använd Hello Fresh istället.

vegetable salad
Photo by Ella Olsson on Pexels.com

Todoist

Nu är semestern slut och vardagen går i ett högt tempo. Med appen Todoist får du möjlighet att effektivisera och organisera din vardag och på så sätt minska stress. Appen ger dig en överblick om vad du behöver göra och när.

art notebook office pencil
Photo by Tara Winstead on Pexels.com

Njut av hösten med härliga appar

Se till att ta tillvara på hösten och ta hand om dig själv. Hösten är en vacker tid med fina färger, så se till att komma ut i naturen. Eller kryp upp hemma i soffan med en härlig ljudbok eller streckkolla på serier. Gör vardagen lättare med färdig matkasse eller lyxa till det med med god middag ute på stan. Kanske till och med bjuda ut någon på en dejt? Ta hand om dig själv genom att komma igång med träning och mindfulness. Berätta gärna i kommentarerna om vilka som är dina favorit höst appar!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.