Ljudboks appar – Storytel, BookBeat, Nextory och Bokus Play

cheerful diverse couple smiling and looking away
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Ljudboks appar är galet populära och det kan vara svårt att veta vilken man ska välja. Här kan du läsa om några av de största aktörerna i Sverige. Vilket är Storytel, Nextory BookBeat, Nextory och Bokus Play!


Storytel

Du kan i Storytel provlyssna på deras böcker först och genom ett kort smakprov innan du bestämmer dig. De ser till att du alltid är sugen på att sluka nästa bok på Storytel-podden med inspirerande boktips en gång i veckan. Det är kul att engagera sig i deras bokcirklar där alla kan ge sina egna och läsa andra användares recensioner och genom olika kreativa taggar får du även fram liknande böcker.


BookBeat

Bookbeat har ett stort utbud nämligen 200 000 böcker. Här finns allt för alla smaker och det finns böcker både på svenska, engelska och på andra språk. Varför inte lyssna på din favoritbok på promenaden, i löparspåret, när du njuter av solen på balkongen eller i en solstol på stranden, eller varför inte när du genomför vardagssysslor som att städa. Du har möjlighet att prova på BookBeat gratis i 14 dagar.


Nextory

I Appen finner du böcker för alla smaker här finns bland annat deckare, feelgood och faktaböcker och många fler genrer. Du kan välja att ladda ner böcker som du sedan kan läsa eller lyssna på även när du är offline. Abonnemang på Nextory kostar från 139 kr i månaden. Abonnemanget har ingen bindningstid och kan avslutas när du vill! Ladda ner Nextory idag och upplev böckernas underbara värld.


Bokus Play

Bokus Play är ett av de senaste tillskotten på marknaden för ljudböcker. De erbjuder två olika abonnemang. Bas för 79kr/månaden eller Premium för 139kr/månaden. Bas har ett väldigt lågt pris och ger dig tillgång till endast en bok i månaden. Perfekt för den som inte läser så mycket. Premium ger dig tillgång till att lyssna och läsa obegränsat med böcker. Användarna får alltid 5% hos Bokus, 10% på Akademibokhandeln samt 30% på presentpapper och snören hos dem. Bokus Plays egna beskrivning av sig själva stämmer väldigt bra. Flexibelt, prisvärt och enkelt!


https://play.google.com/store/apps?gl=SE

https://www.apple.com/se/app-store/

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.