Sportlov – få ut det mest av semestern med appar

people bed bedroom cute
Photo by Tima Miroshnichenko on Pexels.com

Få ut det mesta av sportlovet 2023 med användbara appar att ladda ner!

Boka boende

I appen Hotels.com är utbudet stort. Här kan du välja mellan både hotell, resorts och vandrahem etc. Här finner du semesterboende i olika prisklasser. Det enda du behöver göra är att fylla i vart och när du ska resa och sedan visas en lista med förslag på hotell och andra boenden.

Vad finns i din närhet?

Appen identifierar vart du befinner dig och du kan söka efter vad som finns i närheten exempelvis kaféer i närheten. Väljer du att söka efter kaféer får du en lista med kaféer nära dig och avståndet till de olika kaféerna. I appen får du också en karta med markering hur du smidigast tar dig till det kafé du valt.

Lyssna på ljudböcker

Ljudboks appar är galet populära och det kan vara svårt att veta vilken man ska välja. Här kan du läsa om några av de största aktörerna i Sverige. Vilket är Storytel, Nextory BookBeat, Nextory och Bokus Play!

Hitta restauranger

Med appen BokaBord är det smidigt att boka bord och du slipper att gå in på varje restaurangs hemsida för att se om det finns ett ledigt bord.  Eftersom du ser alla restauranger som har ett ledigt bord kan du även få tips på andra restauranger än de som du vanligen går till. Ange i vilken stad, hur många ni är i sällskapet och vilken tid ni vill äta när du söker efter lediga bord. 

Snabbmats appar

Kurrande mage och sugen på en snabb och god måltid? Ibland vill vi bara ha något snabbt och enkelt som hamburger, pizza eller kebab. Här är apparna för dig att ladda ner!

Håll koll på vädret

Kan inte lova dig att appen får dig att komma ihåg regnkläder men att se vilket väder det blir ökar troligen chansen. Appen låter dig se vilket väder du har att vänta både nu och längre fram, så du kan planera dina dagar efter vädret. Som sagt tusen gånger om, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder!

Hitta ditt nya favorit spel

Nedan har vi listat några olika typer av spel bland annat spel som går under kategorin Endless Runner men även klassiska spel som alla känner till. Vi tipsar även om spelappar som håller hjärnan i trim och så har vi listat några interaktiva spel. Ladda ner apparna och försvinn in i spelens värld!

Spara dina minnen

I appen kan du enkelt skapa dina egna personliga fotoböcker, kalendrar, fotokort eller väggdekorationer med foton från din mobil eller sociala medier.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.